Middag

HOVEDRETTER:

 

  1. Helstekt hjortefilet ovnsbakte poteter, blomkålpuré, smørsurrede grønnsaker og solbærsjysaus
  2. Kalvefilet av norsk urfe med rødbeter, pastinakkpuré, karamellisert småløk og grønnkål
  3. Oksefilet av norsk urfe med ertepuré og grateng av poteter, rødbeter og chévre
  4. Svinefilet med hvitvinsrisotto og friske grønnsaker

 

FORRETTER:

 

  1. Husets ølgravet laks med dillsnøfrisk og salat
  2. Ovnsbakt laks på pasta, ferske urter og hvitvinssaus
  3. Husets eksklusive fiskemousse toppet med delikatesser
  4. Portvinsgravet kalvefilet med portvinskrem
  5. Gravet reinsdyrfilet med rødløkskompott og soppkrem

DESSERTER:

 

  1. Oldemors ekte madeirapudding med jordbærpurré
  2. Husets sitronfromasj
  3. Husets sjokolademousse med gyldne dråper
  4. Husets tilslørte bondepiker