Mens
mordgåtens roller og intriger kommer for
en dag kan
vi servere middag av forskjellig slag.
VELG FORRETT:
1) Laks på tagliatelle med fløte- og hvitvissaus
2)
Ølgravet laks med dillsnøfrisk og salat
3) Husets eksklusive fiskemousse toppet med
delikatesser
4) Portvinsgravet kalvefilet med portvinskrem
5) Gravet reinsdyrfilet med rødløkskompott og soppkrem
VELG HOVEDRETT:
1) Hjortefilet med
rømmesurrede grønnsaker og tapaspoteter
2) Kalvefilet av norsk
urfe med rødbeter, pastinakkpuré,
karamellisert småløk og grønnkål
3) Oksefilet av norsk urfe med ertepuré, potet- og rødbetgrateng og chevre
VELG DESSERT:
1) Austkils tyttebærfromasjkake
2)
Husets sjokolademousse
3)
Tilslørte bondepiker
4) Madeirapudding med jordbærmos
|